Osterand

Osterand med ferskner og lime er en smuk dessert, der smelter i munden. Den har fløjlsblød konsistens, og den kan pyntes på uendelig mange måder.

Ingredienser

Pynt

Opløs geléen i kogende vand. Lad saften dryppe af fersknerne, ned i en kop. Fyld derefter koppen helt op med vand. Kom ferskensaften og citronsaften i geléen. Rør smøreosten blød, kom 1 kop gelé i og hæld blandingen i en form. Lad det køle.
Afkøl geléen til den begynder at blive tyk. Rør ferskenerne i (gem et par stykker til pynt). Hæld blandingen i formen, ud over osteblandingen. Lad det hele køle.
Læg formen i varmt vand og vend geléen ud på en tallerken. Pynt med ferskner og piskefløde.

Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.