Dessert med fersken

Her får du inspiration til en smagfuld dessert, lavet af hindbærgelé, der er toppet op med et lag af ferskner. Så har du en hurtig dessert med fersken!

Ingredienser

  • 1 dåse (500 gram) fersken i skiver
  • 1 pakke (80g) hindbærgelé
  • 1 kop vand (kogende)
  • 3/4 kop vand (koldt)
  • 300 g smøreost

Lad saften dryppe af fersknerne (gem 1 kop saft). Opløs geléen i kogende vand og kom ferskensaften i. Tilsæt det kolde vand. Læg ferskner i bunden af en pæn form. Hæld lidt gelé over og lad det stivne.
Rør osten blød og kom den i resten af geléen. Hæld geléen over fersknerne i formen og lad det køle. Vend geléen ud på et fad og servér.

Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.