Lammebov i ovn

Her finder du en fantastisk opskrift på lammebov i ovn. Den er fyldt med champignon og en dejlig krydderiblanding. Serveret med himmelsk sauce af forårsløg og champignon.

Ingredienser

Fyld

Sauce

Drys salt, peber og timian på kødet.
Lav fyldet: Svits løg og champignon i 25 gram smør, til det er mørt. Kom mel, champignon, løg, fløde og smøreost i en blender og blend det jævnt. Hæld blandingen i en gryde og lad den komme op at koge. Tilsæt rasp og smag til.

Varm ovnen op til 200 grader. Smør fyldet på kødet (over krydderierne) og rul det op. Sæt det fast med garn eller kødnåle. Læg kødet i et ildfast fad, eller i en bradepande, og smør det med olie, samt 75 gram smør. Krydr kødet efter smag. Steg kødet i 35 minutter. Sæt så ovnen på 180 grader og steg kødet i yderligere 1 ½ time.

Smelt resten af smørret. Brun løg og champignoner. Tilsæt krydderier efter smag og saften fra kødet, samt fløde. Lad det koge i 15 minutter.
Skær kødet i skiver. Læg dem på et fad og servér saucen til.

Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.