Tobleronekage

Tobleronekage er toppet med den lækreste creme og smelter bogstaveligt talt i munden. Men du kan også fylde den med en anden creme for forandringens skyld.

Ingredienser

Creme

Rør sukker og æg sammen til blandingen er let og lys. Tilsæt smør, vanilleessens og salt. Tilsæt derefter kakao, mel, natron, bagepulver og valnødder. Hak chokoladen og kom den i. Rør det hele sammen, men rør dog ikke for længe i dejen. Kom dejen i 2 forme og bag ved 180 grader, i 20 minutter. Lad bundene køle.

Creme:
Smelt chokolade og lad det køle lidt. Pisk fløden og kom chokoladen i. Læg kagen sammen med cremen og smør den udvendigt. Lad den køle i 2-3 timer inden den serveres.

Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.