Baccalao a la Carlos

Baccalao a la Carlos er paneret saltfisk med en lækker sauce af tomater og hvidløg. Den serveres sammen med stegte kartofler krydret med hvidløg og persille.

Ingredienser

Sauce

Tilbehør

Sauce:
Svits løget i en gryde, sammen med hvidløg og tomater. Tilsæt hvidvin. Lad dette koge i 10 minutter. Tilsæt tomatpuré og smag til med salt, peber, bouillon og basilikum.

Skær fisken i mundrette stykker og rul den i mel. Brun den i olie, på en pande og kom den derefter i et ildfast fad. Hæld lidt sauce over og drys med ost. Bag ved 180 grader, i 10-15 minutter.

Tilbehør:
Skær kartoflerne i skiver og steg dem, i olie, på en pande. Krydr med hvidløg, persille, salt og peber. Kom kartoflerne på et fad og servér fisken til.

Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.