Fiskelasagne med spinat

Fiskelasagne med spinat er et sundt alternativ til den mere fedende lasagne med kød. Denne opskrift indeholder også hytteost, der er en god kilde med kalcium og protein.

Ingredienser

Fedtfattig

Varm ovnen op til 200 grader. Smør et ildfast fad med lidt olie og læg lasagneplader i bunden.
Varm olie på en pande. Svits løg og hvidløg, til de er bløde. Riv gulerødderne groft, kom dem på panden og steg dem møre. Krydr med salt og peber.
Optø spinaten og pres vandet fra. Skær tomaterne i skiver. Skær fisken i mindre stykker.

Bland alle grøntsagerne sammen. Læg følgende i lag, i fadet: Grøntsager, fisk, hytteost og lasagneplader. Slut af med hytteost.
Drys parmesan over til sidst. Kom et låg eller sølvpapir over fadet og bag lasagnen, i 30-40 minutter.

Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.