Kylling med kødfyld

Kylling med kødfyld er et dejligt måltid, du altid kan byde gæsterne. Fyldet giver en særlig smag, og kyllingen begynder at minde lidt om vildt.

Ingredienser

Fyld

Dup kyllingen tør og gnid den indvendigt med salt. Rør hakket svinekød sammen med indmaden fra kyllingen, fløde, persille, salt, brødkrummer, nødder og finthakkede peberkorn. Fyld kyllingen med blandingen.
Læg kyllingen i et ildfast fad og steg den i 50-60 minutter, ved 200 grader.

Smelt 2 spiseskefulde smør i en gryde og tilsæt mel. Tilsæt sky fra kyllingen samt fløde. Lad det koge i 2-3 minutter. Smag til med finthakkede, grønne peberkorn og salt.

Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.