Rabarberkage med havregryn

Denne rabarberkage med havregryn har en lækker fyld, der smager lidt af mandler. Du kan som variation, lave bunden af en blanding af havregryn og nødder.

Ingredienser

Fyld

Smelt smørret og rør de tørre ingredienser i. Tryk dejen ned i bunden og langs kanterne på et smurt fad, cirka 24 cm. Bag ved 200 grader, i 10 minutter.

Rens rabarberne og skær dem i mindre stykker. Rør dem sammen ved 1 deciliter sukker og lad det trække. Pisk æg og 2 deciliter sukker sammen, til blandingen er stiv. Smelt smørret i en gryde, tilsæt vand og varm det til kogepunktet. Hæld smørblandingen i æggeblandingen.

Bland mel og bagepulver sammen og kom det så i æggeblandingen. Tilsæt dernæst rabarber og mandelessens. Hæld dejen over bunden og bag, ved 180-200 grader, i 1 time.

Indsendt af
d.
22.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.