Kartoffelkage med kanel

Kartoffelkage med kanel kan serveres som dessert eller bare til kaffen. Den er pyntet med luftigt flødeostecreme og serveret med kold eller varm hindbærsauce.

Ingredienser

Creme

Hindbærsauce

Pisk æg, sukker, puddersukker og vanilleessens sammen, til blandingen er let og lys. Riv kartoflerne og kom dem i. Sigt natron, mel, salt og kanel sammen og kom det i dejen, sammen med olie. Hæld dejen i 2 smurte form og bag, ved 175 grader, i ½ time. Lad bundene køle.

Rør flødeosten til den er jævn og blød. Tilsæt creme fraiche, flormelis og vanillesukker. Rør creme til den er let og luftig.
Smør creme på den ene bund og læg den anden over. Smør det resterende creme ovenpå kagen.

Hindbærsauce:
Kom hindbær, jordbær og sukker i en gryde og kog det i cirka 10 minutter. Servér saucen enten varm eller kold til kagen.

Indsendt af
d.
26.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.