Flydende chokoladekage

Denne flydende chokoladekage indeholder også kartofler og dadler, hvilket gør konsistensen lidt mere fast. Kagens midte er dog flydende og kan øses over kagen.

Chokoladeblanding

Kartoffelblanding

Chokoladeblanding:
Smelt smørret i en gryde og kom chokoladen i. Lad det smelte, ved svag varme. Tilsæt æggene, et ad gangen og kom derefter melet i.

Kartoffelblanding:
Kom vandet i en gryde og tilsæt revne kartofler og dadler. Lad det koge i 10 minutter. Kom blandingen i en foodprocessor og blend den til den er jævn. Bland kartoffelblandingen og chokoladeblandingen sammen. Hæld dejen i et ildfast fad og bag ved 175 grader, i 10 minutter.
Kagen skal være flydende og blød i midten. Servér piskefløde, is, sauce og bær til.

Indsendt af
d.
26.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.