Helstegt kylling

Prøv denne opskrift på helstegt kylling. Kyllingen er marineret i krydderiblanding af salt, peber, estragon og hvidløgssalt og serveres med lækker sauce og grøntsager.

Ingredienser

Sauce

Rens kyllingen og dup dem tør. Bland olie og krydderier sammen. Drys salt ind i kyllingen og pensl den udvendigt med krydderiblandingen. Steg den ved 170 grader, i 1-1 ½ time. Vend ryggen op de første 20 minutter og vend den derefter om. Den skal være helt gennemstegt.
Fisk sky op fra bradepanden og tilsæt vand, så det udgør 2 deciliter tilsammen. Kom blandingen i en gryde. Tilsæt fløde og bouillon. Lad det koge, ved svag varme, i 5-10 minutter. Jævn med maizenamel. Smag saucen til og tilsæt kulør.
Servér kyllingen med saucen og kogte grøntsager.

Indsendt af
d.
26.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.