Kage med bær

Denne dejlige kage med bær indeholder både blåbær og jordbær, samt lidt marcipan – Det gør den ekstra lækker. Den smager helt fantastisk lun med piskefløde!

Ingredienser

Pisk æggeblommer og flormelis sammen. Pisk æggehviderne let og tilsæt sukker. Pisk blandingen stiv. Kom de tørre ingredienser i æggeblommeblandingen. Tilsæt revet marcipan. Tilsæt derefter æggehviderne.
Kom dejen i en smurt form, 22-24 cm. Halver jordbærrene og drys dem over dejen. Drys også blåbærrene over. Bag ved 170 grader, i 40-50 minutter, eller til kagen er gylden. Servér med piskefløde.

Indsendt af
d.
26.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.