Pastasuppe
Pastasuppe er et mættende måltid. Du kan tilføje alle mulige grøntsager til suppen, samt krydre den efter smag. Den smager bedst serveret med nybagt brød.
Ingredienser
- 1 løg
- 2 spsk olie
- 1 tsk basilikum
- 1 ds tomater
- 1 l vand
- 1 tsk oksebouillon
- 1 tsk grøntsagsbouillon
- 1 spsk chilisauce
- 2 spsk ketchup
- 100 g gulerødder (i skiver)
- 200 g blomkål eller broccoli, delt i buketter
- 1/2 l madlavningsfløde
- 80 g spaghetti eller pasta
- 1 dl vand (koldt)
- 3 spsk mel
- salt
- sort peber
Hak løget og svits det i olie. Drys basilikum over og lad det simre. Tilsæt tomater, vand, bouillon, chilisauce og ketchup. Lad det koge i cirka 5 minutter, ved svag varme. Tilsæt gulerødder og blomkål/broccoli og kog det i cirka 7 minutter.
Tilsæt madlavningsfløde og spaghetti og kog det i 5 minutter. Bland 1 deciliter koldt vand og 3 spiseskefulde mel sammen og jævn suppen med det. Lad den koge i 2-3 minutter. Krydr med salt og peber. Servér med nybagt brød.
- Indsendt af
- d.
- 26.11.08.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Pasta