Marcipan-muffins med frugt (8 personer)

Ingredienser

  • 200 g groftrevet marcipan
  • 1 kg frisk frugt, fx figen, melon og pære
  • 1½ dl Cheasy Fraiche 9%
  • Pynt: Sigtet florsukker
  • Bagetid: Ca. ½ time ved 175º C
Fedtfattig

Pisk æg og sukker til blandingen er lys og luftig. Bland mel og bagepulver og vend det (drysset gennem en sigte) i æggeblandingen. Vend den revne marcipan i og fordel dejen i 8 smurte muffinsforme (à ca. 1½ dl). Bag kagerne midt i ovnen, til de er gyldne. Vend forsigtigt kagerne ud af formene og lad kagerne køle af på en bagerist.

Skræl evt. frugten og skær den i mindre stykker. Anret kagerne sammen med frugtstykker og Cheasy Fraiche på portionstallerkener. Pynt med florsukker.

Energi: 13910 kJ
Kulhydrater: 69%
Fedt: 23%
Proteiner: 8%

Prøv også bananmuffins.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.