Rafaello

Rafaello er en slags budding. Den ligges i en glasskål, i 2 lag, hvor der er kiks imellem lagene. Den smager af kokos og vanille. Anderledes og god dessert!

Ingredienser

Kom 2 kopper mælk, sukker og vanillesukker sammen i en gryde. Lad det koge. Bland resten af mælken, æg, mel og kartoffelmel sammen. Kom det i gryden. Rør konstant rundt, så det ikke brænder på. Lad det køle. Kom blødt smør i og rør det godt sammen. Tilsæt derefter kokosmel.
Læg halvdelen af kikset i bunden af et ildfast fad (20x40 cm). Hæld halvdelen af buddingen over. Læg resten af kikset på og derefter resten af buddingen. Pynt med kokos og lad det køle natten over.

Indsendt af
d.
26.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.