Kage med cornflakes og chokolade

Denne kage med cornflakes og chokolade er sprød og sød. Bundene er ret tynde men fyldet er let og luftigt. Det hele toppes så med lækker chokoladecreme.

Ingredienser

Fyld

Creme

Pisk æggehviderne og kom sukkeret ved. Tilsæt cornflakes og bagepulver. Kom dejen i 2 smurte forme og bag ved 150-170 grader, i 30 minutter.

Fyld:
Pisk fløden og rør hakket chokolade i. Smør dette mellem bundene når de er kolde.

Creme:
Pisk æggeblommer og sukker sammen. Pisk fløden og rør den i. Smelt chokoladen og lad den køle lidt. Rør det hele sammen. Smør cremen over kagen.

Indsendt af
d.
26.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.