Lam i karry

Lam i karry er en forholdsvis stærk ret. Den er krydret med cayennepeber og ingefær. Men krydderierne får modspil i form af mild yoghurt og sød mango chutney.

Til 4 personer

Varm olie i en gryde og svits karry deri. Hak løget, pres hvidløget og riv ingefær. Kom det i gryden. Tilsæt kødet og lad det stege i 5 minutter. Krydr med cayennepeber og salt. Tilsæt grønsagsbouillon, tomatpuré og garam masala. Lad dette simre i 30-40 minutter, eller til kødet er mørt. Tilsæt da yoghurt og lad det simre i et par minutter til. Kom mango chutney i til sidst. Rør det hele godt sammen. Servér med nybagt bræd og salat.

Indsendt af
d.
26.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.