Æblesoufflé (6 personer)

Ingredienser

Pynt:

Fedtfattig

Bland sukker og citronsaft i en skål. Skær æblerne i kvarte og fjern kernehuset. Riv æblerne groft og vend dem i citronsaften. Pisk æggeblommer og sukker til en luftig "æggesnaps". Pisk osten i. Vend mel og æbler med citronsaft i "æggesnapsen". Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i. Fordel dejen i 6 smurte souffléforme (a ca. 1½ dl). Sigt florsukker over og bag souffléerne midt i ovnen.

Ved serveringen: Anret souffléerne i deres forme på portionstallerkener. Drys florsukker og pynt med citronmelisseblade. Server straks.

Tip: Æblesouffléen kan bages i én form (a ca. 1 liter). Bagetid: ca. 45 min. ved 175º.

Energi: 2720 kJ
Kulhydrater: 53%
Fedt: 27%
Proteiner: 20%

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.