Grøntsagsret med røde kidneybønner

Denne grøntsagsret med røde kidneybønner er god som tilbehør til al slags kød og fisk. Den kan også sagtens bruges som sauce til pasta og spaghetti, eller nydes for sig.

Ingredienser

  • 1-2 grøntsagsbouilloner
  • ½ teskefuld italiensk krydderiblanding
  • ¼-1/2 teskefuld peberblanding
Fedtfattig

Hak grøntsagerne groft. Brug også stilkene. Steg løget i olie og tilsæt derefter blomkål, gulrødder, bouillon og vand. Lad det koget til blomkålet og gulerødderne starter at blive bløde. Tilsæt broccoli og kog retten videre, ved svag varme. Tilsæt kidneybønner og tomater og lad det varme. Tilsæt krydderierne og smag til med salt.

Indsendt af
d.
26.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.