Fisk på grøntsager
Her får du inspiration til hvordan du kan lave fisk på grøntsager. Grøntsagerne skal blot simre i en gryde og fisken lægges ovenpå så den bliver dampet.
Ingredienser
- 1 grøntsagsbouillonterning
- 1 dl vand
- 1 kålrabi, i tern
- 3 kartofler, i tern
- 1 løg, hakket
- 1 selleristilk, i skiver
- 600 g fiskefileter
- sellerisalt
Kog vand og bouillon sammen. Tilsæt grøntsagerne og kog dem i cirka 10 minutter. Skær fisken i mindre stykker og læg den over. Drys sellerisalt på fisken og varm den til kogepunktet. Sluk for varmen og lad fisken simre til den er gennemstegt. Servér retten i gryden.
- Indsendt af
- d.
- 26.11.08.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Fiskeopskrifter