Saltfisk med tomatkompot

Saltfisk med tomatkompot er en oplevelse for sig! Kompotten indeholder tomater, æbler, rosiner, pinjekerner og portvin, hvilket giver en meget speciel smag. Prøv selv.

Ingredienser

Fedtfattig

Læg rosinerne i blød i lidt portvin eller sherry i et øjeblik. Bland tomat, rosiner, æbler, pinjekerner, hvidløg og persille sammen og hæld det i et ildfast fad. Hæld ½ kop hvidvin over. Vend fisken i mel og steg den i smør, i cirka 30 sekunder, på hver side. Læg den derefter ovenpå blandingen i det ildfaste fad. Drys lidt parmesan over og bag ved 180 grader, i 15-20 minutter.

Indsendt af
d.
26.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.