God kartoffelsalat

Denne kartoffelsalat er simpelthen bare... god! Udtrykket er friskt og farverigt med de grønne forårsløg og selleristilke. Samtidig er salaten mættende med både kartofler, æg og knasende sprød bacon. Ekstra god bliver den med den cremede dressing, hvis sennepsmag går godt til de milde kartofler.

Ingredienser

Dressing

Kog kartoflerne og lad dem køle af. Skær dem derefter i skiver. Steg baconen sprød og knus det i mindre stykker.

Skær æg (hårdkogt) i skiver. Hak selleri og forårsløg. Rør æg, selleri, forårsløg, kartofler og bacon sammen. Bland creme fraiche, mayonnaise, sennep og sort peber sammen og rør dressingen i salaten. Servér f.eks. til noget godt kød.

Indsendt af
d.
27.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.