Mørbrad med ris

Når du laver mørbrad med ris, dannes der en rigtig god sauce i fadet. Denne sauce hældes over risen ved serveringen, så smager de helt fantastisk! Servér godt salat til.

Til 6 personer

Varm ovnen på til 225 grader. Rens kødet for fedt. Gnid det med salt og peber og brun det i 2 spiseskefuld smør. Kom kødet i et ildfast fad og steg det i ovnen, i 15-20 minutter. Lad det køle i 10 minutter og skær det i 1 cm tykke skiver.
Varm ovnen på til 250 grader. Bland smeltet smør, presset hvidløg, salt og peber sammen. Skær peberen og agurkerne i mindre stykker. Smør et ildfast fad og læg kødet i. Drys peber og agurk over. Hæld fløde og smørblandingen over. Bag midt i ovnen, i 5-8 minutter. Servér med ris.

Indsendt af
d.
27.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.