Ferskenkage med chokolade og marcipan

Denne fantastiske kage med marcipan og chokolade, er pyntet med ferskenfløde. Du kan variere smagen ved at pynte den med forskellige frugter, evt. pærer, eller kirsebær.

Ingredienser

Pisk æg og sukker sammen. Sigt mel og bagepulver sammen i en skål. Hak chokoladen og marcipanen i en foodprocessor og bland det i melet. Kom melblandingen i æggeblandingen. Hæld dejen i en rund form. Bag kagen ved 180 grader, i 30-40 minutter. Kagen skal være lidt fugtig. Lad den køle.
Pisk fløden og tilsæt hakkede ferskner. Hæld lidt ferskensaft på kagebunden og smør ferskenfløden på.

Indsendt af
d.
27.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.