Tomatsuppe fra Mexico

Tomatsuppe fra Mexico, er en stærkere version af den traditionelle tomatsuppe. Den piftes endnu videre op ved at den serveres med chips, ost, guacamole og crème fraiche.

Ingredienser

Tilbehør

Svits løg og hvidløg på en pande. Kom alle ingredienser, på nær af kyllingen, i en gryde. Lad det hele simre, ved svag varme, i 20 minutter. Skær kyllingen i tern og steg dem på en pande. Kom den derefter i suppen og lad den simre i yderligere 20 minutter.

Kom suppe i tallerkener og knus chips over. Tilsæt en skefuld creme fraiche og en skefuld guacamole til hver tallerken. Drys til sidst lidt ost over. Servér evt. brød til.

Indsendt af
d.
27.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.