Banan- og limekage

Ingredienser

Glasur

Fedtfattig

Sigt mel, bagepulver og salt i en skål og rør sukker og limeskal i.

Lav en fordybning i midten af melblandingen og tilsæt æg, banan, A38 og rosiner.

Bland alle ingredienserne godt.
Hæld blandingen i en form (f.eks. en lille brød/sandkageform).

Glat overfladen ud.

Bages 40-45 minutter ved 180 grader.

Kan evt. overtrækkes med glasur lavet af flormelis og limesaft.


Energi: Kilojoule i hele retten: 11175. Kcal pr. person: 177. Kulhydrater: 88%
Fedt: 5%
Proteiner: 7%

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.