Brød med pebre fra chile

Pebre kommer oprindeligt fra Chile og er en blanding af tomater, krydderier og eddike. Den kan bruges til brød, men er almindeligt brugt som tilbehør til grillet kød.

Ingredienser

Pebre

Bland vand, gær og salt sammen. Tilsæt lidt fuldkornsmel. Lad blandingen trække i et øjeblik. Tilsæt derefter 1 spiseskefuld olie, mere mel og frø efter smag. Krydr dejen med basilikum.
Ælt dejen godt og lad den hæve i cirka 30 minutter. Form den derefter til brød og bag det ved 180 grader, til brødet er gyldent og gennembagt.

Kom alle ingredienserne til pebren i en blender og hak dem sammen. Hæld blandingen i et fad og gem det på køl. Servér brødet lunt med pebre til.

Indsendt af
d.
27.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.