Kylling og blomkål

Kylling og blomkål er en god blanding. Her får du inspiration til hvordan du kan lave en spændende kyllingeret med grøntsagskompot af blandt andet, blomkål.

Ingredienser

Fedtfattig

Bland østerssauce, fiskesauce, paprika og sort peber sammen i en skål. Skær kyllingen i mundrette stykker og læg dem i skålen. Lad den trække i mindst 1 time. Hak blomkål, løg og peber meget fint, kom det hele i en skål. Pres hvidløget og bland det i. Varm en tør pande, til den er meget varm, tilsæt lidt vand og hæld grøntsagerne på. Lad det hele simre til det er blevet til en sauce. Tilsæt vand efter behov. Blanding skal være lidt våd. Krydr den med aromat og hæld den i en skål. Steg kyllingen, ved mellem varme, i lidt olie. Når kyllingen er mør, kommes grønsagssaucen tilbage på panden. Rør det hele sammen.
Kog cous cous efter anvisningerne på pakken og servér til.

Indsendt af
d.
27.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.