Lammefilet med glaserede perleløg

Lammefilet med glaserede perleløg er en sandkaldt festmåltid. Vær ikke ræd for at prøve denne opskrift næste gang svigerforældrene kommer på besøg!

Ingredienser

Sauce

Krydr kødet med salt og peber. Steg det kort på panden og kom det i et ildfast fad. Steg i ovnen, i 20 minutter, ved 150 grader.

Sauce:
Brun sukkeret i en gryde. Vend løget i sukkeret, men pas på at det ikke brænder på. Tilsæt smør og rør det hele sammen. Kom skyen ved og smag til med eddike, salt og peber. Jævn saucen med saucejævner og tilsæt kulør.

Indsendt af
d.
27.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.