Souffle - Dessert

En lækker souffle dessert får mundvandet til at løbe. Denne chokoladesouffle gør lige det. Pynt den med lækre bær og sigt flormelis over, så har du den perfekte dessert.

Ingredienser

Tilbehør

Varm ovnen op til 220 grader (ikke varmluft). Smør 6 lille souffleform med smør. Kom smør og chokolade i en gryde og lad det smelte sammen, ved svag varme. Tag gryden fra varmen, så snart smørret er smeltet. Pisk æg og æggeblommer sammen i en skål og tilsæt flormelis. Hæld chokoladeblandingen i, under omrøring. Tilsæt melet til sidst.

Fordel dejen i formene, men ikke fylde dem helt. Læg formen på en plade og bag kagerne i 11-12 minutter. Tag kagerne ud og lad dem køle i 3 minutter. Skær rundt om kagerne til at løsne dem lidt og vend dem ud på en tallerken.
Sigt evt. lidt flormelis over og servér med vanillesauce eller vanilleis og bær.

Indsendt af
d.
27.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.