Svinegryde

Svinegryde er en kinesisk inspireret gryderet. Du kan også snildt bruge lammekød til denne ret, så skal den blot koge i 30 minutter i stedet for 15 minutter.

  • Den kinesiske svinegryde serveret med ris.

Til 4 personer

Fedtfattig

Brun kødet i lidt smør på en pande. Kom det derefter i en gryde, og drys melet over. Rør det hele sammen. Tilsæt vand og bouillon. Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Kom dem i gryden, og lad dem koge i cirka 15 minutter.

Hak mandlerne, og brun dem på en pande i lidt smør, og kom dem i gryden. Skær selleri og forårsløg i skiver og kom dem i gryden. Krydr med salt, peber, ingefær og sojasauce. Rør græsk yoghurt i, og lad det simre i 5-10 minutter. Servér med ris og salat.

Indsendt af
d.
27.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.