Æble-brombærkage

Ingredienser

Fyld

Fedtfattig

1. Tænd ovnen på 200°C.
2. Æg og æggehvider piskes godt sammen med sukkeret.
3. Bagepulver og hvedemel sies i dejen og dejen samles forsigtigt sammen med vand og olie.
4. Æblerne skrælles og skæres i tynde både.
5. Rørsukkeret drysses over æblerne og røres for at få det fordelt jævnt.
6. Kom bagepapir i en spring form og hæld dejen i formen.
7. Fordel alle æble bådene oven på dejen så de ligger så tæt som muligt. Hæld brombærrene over og kom kagen i den varme ovn i 35 - 40 min.
8. Når kagen er færdig afkøles den før den tages ud af formen ellers går den let i stykker.


Energi: pr. 100 g : 887 kj
Kulhydrater: 80,5 %
Fedt: 12,5 %
Proteiner: 7,0 %

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.