Fisk i fad

Fisk på spændende og anderledes manér. Torsken bages i fad med en cremet æggemasse og tager smag fra løg, sennep og tomatpuré. Drysset med sprød rasp eller gratineret med ost får retten en dejlig, gylden overflade.

  • Mens fisken bages, er der god tid til at tilberede tilbehøret.

Ingredienser

Bland mel, smør og mælk sammen i en gryde. Kog det ned til sauce. Tag gryden fra varmen og tilsæt 2 æg. Rør det hele godt sammen. Tilsæt revet løg, sennep og tomatpuré. Hæld halvdelen af saucen i et ildfast fad. Læg fisken derpå og hæld resten af saucen over. Drys rasp eller ost over. Bag ved 150 grader, i cirka 1 time.

Indsendt af
d.
29.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.