Dessert med marengs

Dessert med marengs er en ubeskrivelig nydelse. Du kan pynte den med alle slags frugt og variere saucen. Prøv eksempelvis jordbær eller karamel i stedet for chokolade.

Bunde

Sauce

Flødecreme

Pynt

Bunde:
Pisk æggehvider, puddersukker og sukker sammen. Kom Rice Krispies i. Smør massen på en plade, med bagepapir. Bag ved 150 grader, i 60 minutter.

Sauce:
Smelt chokoladen og fløden sammen, i en gryde. Lad det køle.

Flødecreme:
Pisk æggeblommer og flormelis sammen. Pisk fløden i en anden skål og rør den derefter i. Tilsæt cognac.

Knus marengsen og kom den i en skål. Hæld chokoladesaucen over. Smør flødecreme derover og pynt desserten med frugt.

Indsendt af
d.
29.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.