Opskrift på spaghetti carbonara

Prøv denne enkle opskrift på spaghetti carbonara. Retten er billig og hurtig at lave.

Til 2 personer

Sæt vand over til spaghetti. Steg baconen på en tør pande, med de to pressede fed hvidløg og løget skåret i skiver. Når baconen er helt sprød og løget er blødt, hældes hvidvinen på panden og dampes af.

Kom spaghettien i gryden og kog den færdig.
I en skål blandes æg, parmesanost og fløde sammen, med en gaffel så det er klar til senere brug.
Når hvidvinen er dampet af, tages panden af blusset. Nu hældes æggemassen over baconen. Rør godt rundt og hæld det kogte spaghetti over. Vend det hele sammen og servér med ristet brød.

Indsendt af
d.
17.02.09.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.