Mornay kartofler

Mornay kartofler er en lækker variant af de velkendte flødekartofler og velegnet til alle kødretter.

Til 3 personer

Skræl kartoflerne og skær dem i cirka 5 mm. tykke skiver. Tænd ovnen på 200 grader. Kog kartoflerne i letsaltet vand i cirka 10 minutter. Snit løgene i små tern. Hæld vandet fra kartoflerne.

Fordel kartofler, løg og krydderier i et ovnfast fad og hæld mornaysaucen over. Bland det hele sammen med en blid hånd. Hæld cremefine over. Kom fadet i ovnen og bag kartoflerne i cirka 1 time. Det kan være godt at stikke i kartoflerne for at tjekke om de er møre.

Indsendt af
d.
18.07.09.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.