Rødbede opskrift - Rødbedekage

Prøv denne rødbede opskrift på rødbedekage den er overraskende god og kagen ser fantastisk ud!

Til 8 personer

Tilbehør

Kog rødbederne til de er bløde. Pil og riv dem groft. Smelt chokoladen sammen med lidt af olien over meget svag varme. Pisk æg og sukker let sammen (ikke så det bliver luftigt). Rør den smeltede chokolade i ægge/sukkermassen sammen med resten af olien og de øvrige ingredienser. Melet blandet med natron, vanilje og salt i til sidst.

Hæld dejen i en velsmurt og raspet springform og bag midt i ovnen i cirka 55-60 minutter ved 180 grader. Du kan også bage kagen i lidt kortere tid hvis du kan lide at den er lidt klæbrig.
Dekorer med flødeskum, stikkelsbær og fint sigtet flormelis. Servér flødeskum til.

Indsendt af
d.
23.07.09.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.