Hakkebøf i ovn

En herlig opskrift på lækre hakkebøffer i ovn, til både hverdag og fest.

Til 4 personer

Hjemmesyltede agurker

Bearnaise sovs

Tænd ovnen på 200 grader (varmluft 180 grader). Fordel pomfritterne ud på en bageplade med bagepapir. Bag pomfritterne i cirka 20 minutter ved 200 grader (cirka 15 minutter ved 180 grader i varmluft).

Imens pommes fritterne er i ovnen formes oksekødet til 6 runde bøffer. Husk at trykke bøfferne lidt flade, ellers trækker de sig for meget sammen. Steg bøfferne møre på en tør pande. Læg dem derefter i et ildfast fad. Læg én skive ananas og én skive ost på hver bøf. Drys kokosmel over.

Kom bøfferne i ovnen i cirka 10 minutter, eller til osten er smeltet. Lav sovsen imens.

Smelt margarinen i en kasserolle. Tilsæt bearnaisepulveret og rør rundt. Tilsæt mælk under omrøring, til den ønskede tykkelse er opnået.

Hjemmesyltede agurker:
Kom 1 liter eddike i en skål og tilsæt sukker efter behøv. Skær agurkerne meget tynde evt. med et rivejern. Læg agurkeskiverne i lagen og lad dem trække i cirka 1 time, i køleskab.

Indsendt af
d.
08.10.09.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.