Hakkebøffer i fad

Prøv denne opskrift på klassiske hakkebøffer i fad, med lækker sovs og bløde løg og du bliver ikke skuffet.

Til 6 personer

Skær gulerødderne i tern. Kog noget vand op, kom gulerødderne og ærterne i og lad det koge i cirka 20 minutter.

Form bøffer af kødet og steg dem på en stegepande, uden fedtstof. Tag et ildfast fad og kom bøfferne i. Derefter kommer du de kogte gulerødder og ærter i. Skræl løgnene og skær dem i tynde skriver.

Steg løgene på en stegepande med cirka 200 gram margarine. Kom de bløde løg op i fadet med bøfferne og grøntsagerne. Tag en sovsegryde og kom 200 gram margarine i.

Når det er smeltet kommer du melet i og rører godt rundt. Kom derefter mælken i lidt efter lidt. Når du har fået ønsket tykkelse på sovsen, kommer du lidt kulør i og tilsætter salt. Hæld sovsen op i fadet til bøfferne. Giv det hele 10 minutter i ovnen, ved 200 grader (varmluftovn 180 grader).

Servér med kogte kartofler eller ris.

Indsendt af
d.
14.10.09.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.