Nem sandkage
En klassisk sandkage med lidt ekstra pift. Den er nem at lave og smager fantastisk!
Til 10 personer
- 2 1/2 kopper mel
- 2 tsk bagepulver
- 1 kop sukker
- 1/2 kop rapsolie
- 1 kop mælk
- 4 æg
- 1 tsk vaniljesukker
- 75 g rosiner
Si melet og tilsæt bagepulver, sukker, mælk og raspolie. Pisk æg og vaniljesukker sammen, i cirka 5 minutter, i en anden skål. Hæld æggeblandingen langsomt i melblandingen, under omrøring. Tilsæt rosinerne.
Smør bageformen med lidt raspolie og hæld dejen i. Bag ved 180 grader, i 55 minutter, på midterste rille.
- Indsendt af
- d.
- 07.11.09.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Kager ›
- Nemme kager