Ovntørrede tomater

De lækre ovntørrede tomater er gode som tilbehør til kød og fisk eller i en salat.

Ingredienser

Først varmes ovnen op til 150 grader. Herefter skylles tomaterne og deles på langs, hvorefter de lægges med den buede side opad på en bageplade.
Dernæst krydres tomaterne med peber, en smule olivenolie og balsamico.
Herefter pilles hvidløgene og hakkes fint. Timianen og chilien hakkes fint. Nu blandes det hele sammen og fordeles ud over tomaterne.
Til sidst stilles pladen midt i ovnen, hvor tomaterne tørres i 1 – 6 timer, det kan dog være at de skal have længere tid.
Når tomaterne er færdige køles de af og de er nu klar til servering.

Indsendt af
d.
17.12.09.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.