Karrygryde

Den lækre karrygryde smager godt og er nem at lave i hverdagen.

Ingredienser

Først pilles og hakkes løget. Herefter opvarmes olien i en gryde ved jævn varme. Løget steges i 5 minutter, hvorefter sennepsfrøene tilsættes og steges yderligere i 2 minutter. Karryen tilsættes og der røres grundigt rundt i ca. 1 minut.
Dernæst skylles tomaterne og skøres i tern.

Tomaterne, kokosmælken og bouillonen kommes i gryden, hvor det opkoges under omrøring.
Nu skrubbes kartoflerne og deles i både. Gulerødderne skrælles og skæres i skiver på strå. Gulerødderne og kartoflerne kommes i gryden, hvor de bringes i kog. Der skrues nu ned og lægges låg på, hvor det står og simre i ca. 20 minutter, eller indtil kartoflerne er møre.

Til sidst hældes retten op i et fad, hvor der garnéres med korianderblade. Retten er nu klar til servering.

Indsendt af
d.
17.12.09.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.