Bagekartofler med fyld

Smag de lækre fyldte kartofler, som smager godt til en god bøf, kylling eller sommerens grilmad.

Ingredienser

Svampe fyld

Hytteostfyld

Avocadofyld

Først stilles oven til 200 grader. Herefter skrubbes kartoflerne og prikkes med en gaffel. Kartoflerne bages i ovnen i 50 minutter.
Svampefyld: først rengøres champignonerne og hakkes fint. Hvorefter de svitses på panden med olivenolien og friskpresset hvidløg i to minutter. Herefter køles det af til sidst røres det sammen med creme fraichen og krydres med hakket persille.
Hytteostfyld: først hakkes tomaten og forårsløget fint. Herefter røres det sammen med hytteosten.
Avocadofyld: Avocadoerne halveres og stenene fjernes. Indmaden graves ud og masses sammen med citronsaften. Til sidst snittes løget fint og blandes sammen med avocadofyldet og nogle få dråber af chilisaucen.
Kartoflerne krydres efter behag med salt og peber. Dernæst skæres der et kryds i kartoflerne. Tryk dem i hver ende så de åbner sig. Kartoflerne serveres straks med det forskellige fyld.

Indsendt af
d.
02.01.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.