Spansk omelet

Smag den fantastiske spanske omelet som smager af sydens sol.

Til 4 personer

Først skrubbes kartoflerne og lægges i en gryde, hvor de koges. Herefter hæles vandet fra og lades svale af. Kartoflerne pilles og skæres i 3 millimeter tykke skiver.
Kartoffelskiverne kommes på en pande med opvarmet olivenolien. Kartoflerne steges og vendes i ca. 5 minutter på jævn varme. Løget hakkes fint og blandes med kartoflerne. Dette steges og vendes forsigtigt indtil kartoflerne er helt møre.
Æggene piskes sammen i en skål. Væden hældes fra ansjoserne, herefter hakkes de. Persille, ansjoserne, kartoffel- og løgblandingen røres sammen med æggemassen. Krydder med lidt salt og peber.
Blandingen hældes nu på en pande med en smule opvarmet olie. Omeletten steges til skorpen er fast og gylden i ca. 3-5 minutter, dernæst vendes den og steges yderligere 3-5 minutter indtil den er gylden.
Nu er omeletten færdig og serveres mens den er varm.

Indsendt af
d.
02.01.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.