Kartofler med hvidløg

Opskriften på kartofler med hvidløg er lækkert tilbehør til kalkun eller sommerens grilmad.

Ingredienser

Dressing

Først skylles kartoflerne og lægges i en gryde med vand og bringes i kog ved jævn varme. Kartoflerne koges til de er møre i ca. 10-15 minutter.
Dressingen:
Olien, citronsaft, citronskal, sennep, eddike, hakkede mynteblade, presset hvidløg, salt og peber hældes i en beholder med låg. Beholderen rystes så dressingen blandes godt. Dressingen placeres i køleskabet til den skal serveres.
Når kartoflerne er færdige, køles de en smule af og halveres. Dernæst skæres forårsløgene i ringe og blandes med kartoflerne og purløgene. Til sidst hældes dressingen over kartoflerne og vendes så den er jævnt fordelt.

Indsendt af
d.
02.01.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.