Kartoffelgratin

Prøv den dejlige opskrift på kartoffelgratin. Den går godt sammen med en god bøf og en lækker grøn salat.

Til 4 personer

Først varmes ovnen til 200 grader. Kartoflerne og gulerødderne skrælles, hvorefter de rives groft.
Porren skylles og skæres i fine strimler og osten rives.

Kartofler og gulerødder blandes med porre og creme fraiche i en skål. Herefter tilsættes 3 deciliter af den revne os og der krydres med salt og peber.
Et ovnfast fad smøres med smøren og blandingen hældes i. Overfladen glattes og drysses med resten af osten. Til sidst bages gratinen i oven i 1 time eller indtil grønsagerne er møre.

Indsendt af
d.
02.01.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.