Kartofler med spinat

Smag den fantastiske opskrift på kartofler med spinat, som smager lækkert med de mange forskellige krydderurter.

Til 4 personer

Kartoflerne skrubbes og koges med skallen på i cirka 25 minutter. Herefter koges æggene i 8 minutter. Når æggene er færdige afkøles de. Æggene pilles og deles og æggehviden hakkes fint. Dernæst hakkes æggeblommen fint og blandes med sennep, citronsaft og olie til en jævn sovs.

Persille, spinat, karse og estragon skylles og tørres. Herefter fjernes de grove stilke fra persillen og karsen og bladene nippes af estragonstilkene.

Nu hakkes spinaten, krydderurterne og karsen og lægges i en blender, hvor det hele yderligere hakkes fint. Dernæst tilsættes æggesaucen. Der smages til med citronsaft, salt og peber. Endvidere tilsættes halvdelen af den hakkede æggehvide og resten drysses over saucen. Til sidst pilles kartoflerne og serveres sammen med saucen.

Indsendt af
d.
02.01.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.