Indisk blomkål

Opskriften på indisk blomkål, giver dig en fantastisk smagsoplevelse, med mange forskellige nuancer.

Til 4 personer

Først pilles og hakkes løget, herefter pilles og presses hvidløget. Fedtstoffet opvarmes i en gryde og løg og hvidløg steges møre under omrøring i cirka 6 minutter.
Chilipasta, spidskommen, koriander og gurkemeje tilsættes og steges med i cirka 1 minut. Herefter skrælles sødekartoflerne og skæres i 3 centimeter store tern. Blomkålen renses og deles i buketter, hvorefter de lægges i en gryde sammen med kartoflerne, hvor tomaterne og bouillon også tilsættes. Til sidst skrues der ned for varmen og manden simre indtil grøntsagerne er møre i cirka 25-30 minutter.
Retten serveres med ris og en skefuld yoghurt.

Indsendt af
d.
02.01.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.