Laksepandekager med flødeost

Laksepandekager med flødeost er præcis, hvad det lyder som. Bløde tortillapandekager, deliciøs, røget laks og cremet flødeost i én. Suppleret med rødløg er det en frisk, kølig kombination. Retten er især velegnet som forret, men kan også bruges som en let hverdagsret med noget lækkert tilbehør.

  • Dekorative og lækre

Til 4 personer

Hak rødløget meget fint og bland det med flødeosten. Smag til med salt og peber.

Smør flødeost-massen ud på de 4 pandekager. Læg 1½ skive laks på hver pandekage - det dækker ca. halvdelen af pandekagen. Rul laksepandekagerne stramt sammen og pak dem ind i sølvpapir eller lignende.

Lad dem hvile i køleskabet minimum en halv times tid inden servering.

Indsendt af
d.
17.01.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.