Laksepandekager med avocado

Denne variant af laksepandekager har den røgede, milde smag af laks i centrum og denne omgives af en rund smag af avocado, som også giver en cremet konsistens og en køn, lysegrøn kulør. I øvrigt er pandekagerne meget nemme at lave og skæres de i skiver, er de perfekte som appetitvækkere til din middag.

  • sunde og velsmagende

Til 4 personer

Fedtfattig

Læg halvanden skive laks på hver pandekage. Udhul avocadoerne og skær dem i tynde skiver. Fordel avocadoskiverne over laksen og dryp med citronsaft.

Rul pandekagerne stramt sammen, pak dem ind i staniol og lad dem "hvile" ½ time. Server laksepandekagerne hele eller skær dem i skiver.

Indsendt af
d.
17.01.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.